Creaza acum un site web cu plata in rate si hosting gratis Telefon: 0765277377

WebSite

Noțiunea site web provine din expresia engleză web site și desemnează o grupă de pagini web multimedia (conținând texte, imagini fixe, animații ș.a.), accesibile în Internet în principiu orișicui, de obicei pe o temă anume, și care sunt conectate între ele prin așa-numite hiperlinkuri. Diversele site-uri web pot fi create de către o organizație, o persoană particulară, instituții publice etc. Inițial noțiunea aparea în limba română scrisă sub trei forme : sit web, site (ca în limba engleză) și sait web (propusă de lingvistul prof. George Pruteanu).

De obicei un site web este administrat (creat, întreținut și actualizat) de către un așa-numit webmaster, dar există și alte posibilități.

Un site web este alcătuit de regulă din mai multe pagini web. O pagină web este un document creat cu ajutorul limbajului de marcare HTML și (opțional) limbaje de programare cum ar fi PHP, ASP ș.a. fiind accesibil vizitatorilor prin intermediul protocolului HTTP, care transferă informația de la server la browser. Pagina web se numește așa deoarece, afișată pe un monitor, ea se aseamănă cu o pagină de ziar: de obicei paginile web au o lățime care încape în întregime pe ecran. În schimb, pagina poate fi chiar mult mai înaltă (adâncă) decât înălțimea ecranului, ea putând fi totuși ușor afișată cu ajutorul funcțiilor normale ale mausului și browserului folosite, prin „tragere” în sus și în jos. De asemenea, un site web poate fi vizualizat pe orice dispozitiv conectat la Internet capabil să afișeze informații prin intermediul protocolului HTTP (unele telefoane mobile, PDA-uri, etc.).

Un site alcătuit din mai multe pagini are de obicei o pagină inițială sau principală numită homepage, de la care pleacă legături către paginile interioare, secundare. Structurile și schemele de „navigare” din interiorul site-urilor web sunt foarte diferite, în funcție de scopurile, dorințele și posibilitățile ofertantului de informații. De obicei această homepage este chiar pagina de start a site-ului, pe care ofertantul de informații în web o face cunoscută la public drept punct de plecare pentru întregul site web al său.

preluare sursa de la ro.wikipedia.org
Vrei un site ?
Telefon: 0765.277377

PAGINI ROMANIA |   ACUM POTI AVEA PAGINA WEB PROPRIE
REALIZARE PAGINA WEB - OPTIMIZARE PAGINA WEB - INTRETINERE PAGINA WEB
Ploiesti - PRAHOVA
Str. Valeni, Nr. 50 - 100125
Ploiesti - Prahova
Tel: 0765.277377
Dezvoltati-va afacerea pe internet!
Daca doriti sa va prezentati firma ,doriti sa faceti
reclama sau chiar sa vindeti serviciile sau produsele
pe internet, atunci aveti nevoie de o pagina web
bine construita, care se incarca rapid
si care sa fie atragatoare.



NOI AVEM SOLUTIA - PAGINA WEB PERSONALIZATA!

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

WEBSITE WEBDESIGN PAGINA WEB SEO


Borsete   roDirector.com   Director Web   Borsete   Serviete   web director Romania firme, director web Romania firme, web-director Romania firme, director-web Romania firme , webdirector Romania firme, directorweb Romania firme, inscriere, Romania firme, web director, director web, gratuit, gratis