Creaza acum un site web cu plata in rate si hosting gratis Telefon: 0765277377

PAGINA WEB

O pagina web este o resursă aflată în spațiul web (WWW) din Internet, de obicei în format HTML sau XHTML (extensia numelui fișierului fiind de cele mai multe ori .html sau .htm) și având hiperlinkuri (hiperlegături) pentru navigarea simplă (cu un singur clic de maus) de la o pagină sau secțiune de pagină la alta. Pagina web se numește astfel deoarece ea se poate afișa pe un monitor sau ecran de calculator pret incepand de la 500 lei și se aseamănă într-o oarecare măsură cu o pagină de ziar . Lățimea paginii web este de obicei astfel făcută ca ea să încapă în întregime pe lățimea ecranului disponibil. În schimb înălțimea ei poate depăși cu mult pe cea a ecranului. În aceste cazuri browserul și mausul permit de obicei vizionarea simplă și rapidă a întregii pagini, și anume prin „tragerea” ei în sus și în jos, după dorință.

Pentru a furniza nu numai texte dar și imagini și sunete, paginile web utilizează deseori fișiere grafice sau sonore integrate, dar și hiperlinkuri către alte resurse neintegrate în pagina respectivă.

De obicei furnizorul de informații își grupează și organizează paginile în cadrul unui sit web, care la cerere, și pentru a putea fi regăsit, primește un identificator Internet unic numit URI.

 

preluare sursa de la ro.wikipedia.org
Vrei un site ?
Telefon: 0765.277377

PAGINI ROMANIA |   ACUM POTI AVEA PAGINA WEB PROPRIE
REALIZARE PAGINA WEB - OPTIMIZARE PAGINA WEB - INTRETINERE PAGINA WEB
Ploiesti - PRAHOVA
Str. Valeni, Nr. 50 - 100125
Ploiesti - Prahova
Tel: 0765.277377
Dezvoltati-va afacerea pe internet!
Daca doriti sa va prezentati firma ,doriti sa faceti
reclama sau chiar sa vindeti serviciile sau produsele
pe internet, atunci aveti nevoie de o pagina web
bine construita, care se incarca rapid
si care sa fie atragatoare.NOI AVEM SOLUTIA - PAGINA WEB PERSONALIZATA!

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

WEBSITE WEBDESIGN PAGINA WEB SEO


Borsete   roDirector.com   Director Web   Borsete   Serviete   web director Romania firme, director web Romania firme, web-director Romania firme, director-web Romania firme , webdirector Romania firme, directorweb Romania firme, inscriere, Romania firme, web director, director web, gratuit, gratis