Creaza acum un site web cu plata in rate si hosting gratis
Telefon: 0765277377

GreenArena

GreenArena | Teren Minifotbal
MiniFotbal Romania stiri din Liga Green Arena, Cele mai noi stiri de pe terenul de minifotbal Romania – Ploiesti – GreenArena.

Un teren plan, cu o consistenta egala, fara namol si fara portiuni lipsa, pe care se poate juca profesional.

Din motive ecologice, acest gazon artificial este umplut cu granule de cauciuc reciclat, si este in mod particular adecvat pentru sporturi cu servire a mingei la distanta mare, cum ar fi pentru fotbal. Imbunatatirea constanta, produsele din aceasta gama au caracteristice privind jocuri similare cu acelea ale gazonului intretinut cu regularitate.
Viziteaza Pagina

Web Site-ul a fost realizat cu o prezentare animata interactiva ce cuprinde etapele campionatului de fotbal. Culorile si grafica folosita scot in evidenta nuantele atat grafice cat si comerciale cu privire la terenul de fotbal.. scopul principal fiind inchirierea acestuia.
greenarena


Borsete   roDirector.com   Director Web   Borsete   Serviete   web director Romania firme, director web Romania firme, web-director Romania firme, director-web Romania firme , webdirector Romania firme, directorweb Romania firme, inscriere, Romania firme, web director, director web, gratuit, gratis