Creaza acum un site web cu plata in rate si hosting gratis Telefon: 0765277377

pescuit-la-balta.ro

Pescuit la Balta | Balta intre sate – SALCIILE

Accesul la Balta se poate face pe 2 cai astfel:
– pe drumul spre Constanta, de la Ploiesti, Albesti Paleologul, Ciorani de Sus, Ciorani de Jos si apoi la stanga din DN1D catre Salciile.
– pe drumul Bucuresti, Urziceni, Barbulesti, Jilavele. Dupa ce se iese din Jilavele se mai merge cativa km si se face dreapta catre Salciile.

Dupa intrarea in localitatea Salciile drumul face stanga si se poate vedea digul. Balta Salciile sau mai exact Balta Intre Sate se afla in partea stanga in directia de mers catre dig.
Viziteaza Pagina

Acest website  a fost realizat pentru prezentarea serviciilor beneficiarului. Pagina web are animatie interactiva si este structurata in mod arborscent prezentand poze si filme cu zona de pescuit si imprejurimile. Sunt prezentate informatii detaliate despre pescuit, precum si despre modalitatea de odihna si relaxare.
pescuit-la-balta


Borsete   roDirector.com   Director Web   Borsete   Serviete   web director Romania firme, director web Romania firme, web-director Romania firme, director-web Romania firme , webdirector Romania firme, directorweb Romania firme, inscriere, Romania firme, web director, director web, gratuit, gratis