Creaza acum un site web cu plata in rate si hosting gratis Telefon: 0765277377

Policlinica cu Plata Ploiesti

Policlinica cu Plata Ploiesti | Str. Decebal, nr. 5

policlinicacuplata.ro

MEDICINA ESTE ARTA VINDECARII!

Policlinica cu Plata este o societate cu capital integral privat, organizata in baza OUG 124/2004 sub forma de societate civila medicala.
In ultimii ani, am demarat un amplu proces de modernizare pentru ca dumneavoastra sa dispuneti de cele mai eficiente servicii medicale. De asemenea, colectivul nostru profesional este compus din medici cu o vasta experienta si din personal mediu sanitar competent. Cu totii concura la continua eficientizare si profesionalizare a asistentei medicale primare si de specialitate, acordate de societatea noastra.

Lasati la noi grijile legate de sanatate!
Viziteaza Pagina

Web Site-ul a fost realizat cu o prezentare animata interactiva ce cuprinde domeniile importante acoperite de policlinica. Site-ul prezinta serviciile oferite de policlinica, precum si consultarea analizelor in sistem online.
policlinicacuplata


Borsete   roDirector.com   Director Web   Borsete   Serviete   web director Romania firme, director web Romania firme, web-director Romania firme, director-web Romania firme , webdirector Romania firme, directorweb Romania firme, inscriere, Romania firme, web director, director web, gratuit, gratis