Creaza acum un site web cu plata in rate si hosting gratis Telefon: 0765277377

SEO

SEO, Optimizarea poziționării la (motoare de) căutare, este un proces de perfecționare (favorizare) a vizibilității paginilor web site sau web page în cadrul ordonării rezultatelor căutării în lista făcută de motorul de căutare. „Search Engine Optimization” (SEO, în română optimizare pentru motoare de căutare) este o subcategorie a marketing-ului online SEM, practică apărută în anul 1990, odată cu apariția primelor site-uri pe Internet, și care reprezintă totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o formă în care este propulsat mai sus în lista de rezultate date de un motor de căutare pentru diverse cuvinte-cheie. Cu timpul, optimizarea unei pagini web a unui site a devenit un serviciu oferit de unele companii și/sau corporații.

preluare sursa de la ro.wikipedia.org

Aceasta optimizare se adreseaza in special catre motorul de cautare google si este importanta pentru afisarea in primele pozitii a rezultatelor cautarii efectuate de potentialii vizitatori ai site-ului dvs. Optimizarea google este un proces dinamic si in continua schimbare ce necesita atentie zilnica pentru mentinerea in pozitiile dorite in cadrul cautarii, iar aceste operatiuni sunt realizate de echipa noastra sub forma unor abonamente lunare.

Pretul abonamentelor lunare pentru optimizarea cautarilor este calculat in functie de cerintele clientului.

Vrei un site ?
Telefon: 0765.277377

PAGINI ROMANIA |   ACUM POTI AVEA PAGINA WEB PROPRIE
REALIZARE PAGINA WEB - OPTIMIZARE PAGINA WEB - INTRETINERE PAGINA WEB
Ploiesti - PRAHOVA
Str. Valeni, Nr. 50 - 100125
Ploiesti - Prahova
Tel: 0765.277377
Dezvoltati-va afacerea pe internet!
Daca doriti sa va prezentati firma ,doriti sa faceti
reclama sau chiar sa vindeti serviciile sau produsele
pe internet, atunci aveti nevoie de o pagina web
bine construita, care se incarca rapid
si care sa fie atragatoare.



NOI AVEM SOLUTIA - PAGINA WEB PERSONALIZATA!

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

WEBSITE WEBDESIGN PAGINA WEB SEO


Borsete   roDirector.com   Director Web   Borsete   Serviete   web director Romania firme, director web Romania firme, web-director Romania firme, director-web Romania firme , webdirector Romania firme, directorweb Romania firme, inscriere, Romania firme, web director, director web, gratuit, gratis